LITTLE KNOWN FACTS ABOUT پمپ اسید.

Little Known Facts About پمپ اسید.

Little Known Facts About پمپ اسید.

Blog Article

به طور کلی می توان موارد زیر را در خرید پمپ اسید مد نظر قرار داد:

پمپ پلیمری که با نام‌هایی همچون پمپ ضد اسید نیز شناخته شده است ، در دسته‌بندی پمپ‌های سانتریفیوژ جای داده می‌شود.

به همین دلیل سیل وایتون بیشتر برای اسید هایی با خورندگی زیاد مانند اسید سولفوریک مورد استفاده قرار می گیرند و پمپ هایی با این ویژگی را پمپ اسید سولفوریک می نامند.

طراحی بادوام آنها آزمون زمان را تحمل می کند. این نوع پمپ انتقال مایع راه حلی برای طیف وسیعی از صنایع است.

این سری از پمپ های بهمن خودمکش بوده با مخزن نصب شده در ورودی پمپ و بدون نیاز به هواگیری سیال را مکش کرده و به سمت خروجی هدایت می کند.

با این تنوع ، پمپ ها برای کاربردهای بی شمار انتقال مایعات در تنظیمات مختلف مناسب هستند.

علاوه بر این ، پمپ پلیمری در طرح های بدون مکانیکال سیل یا همان پمپ مگنتی نیز ارائه می شوند. پمپ پلیمری مگنتی، به خاطر ویژگی هایی که دارد، درصد نشتی را به صفر می رساند.

از جمله مهم‌ترین فاکتورهای انتخاب پمپ‌های پلیمری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

شستن و سرویس کردن دوره ای می تواند مانع از این اتفاق شود. برای دریافت مشاوره چهت خرید این محصول با ما در تماس باشید.

پاسخ website نظر با سلام و احترام، برای اسید شویی مبدل های صفحه ای و همچنین دیگ بخار کوچک نیاز به یک دستگاه پمپ ضد اسید پلیمری می باشد.

به منظور راه اندازی پمپ پلیمری می توان از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز استفاده کرد. ورودی و خروجی در این پمپ ها بصورت فلنجی یا سر شلنگی متناسب با استانداردها و نیازهای سازنده طراحی می گردد. هر اندازه دهانه ورودی و خروجی پمپ بزرگتر باشد، سرعت انتقال سیال بالاتر بوده و قیمت پمپ ضد اسید نیز بالاتر خواهد بود. ورود سیال به پمپ از طریق چرخش پروانه صورت می گیرد. پروانه خود از طریق شفت به الکتروموتور متصل بوده و گشتاور و حرکت دورانی ناشی از این ارتباط است. پروانه در پمپ پلیمری به صورت نیمه باز و یک تکه ساخته می شود تا جریان سیال راحت تر صورت گیرد. سیال خورنده به پروانه در حال چرخش برخورد کرده و با فشار بالاتر به سمت دهانه خروجی پمپ می شود. پروانه مورد استفاده در این پمپ نیز به دلیل برخورد با مواد خورنده از پلاستیک های خاص و مقاوم ساخته می شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این ویژگی دو مزیت ایجاد می کند. اول ، پمپ ها به تولیدکنندگان ، توزیع کنندگان و کاربران مواد شیمیایی اجازه می دهند تا انواع مختلفی از سیالات را در شرایط مختلف – حتی آنهایی که به سرعت پمپ های دیگر را خراب می کنند – انتقال دهند.

پمپ‌های پلیمری می‌توانند بر اساس فاکتورهای مختلفی تقسیم‌بندی شوند اما مهم‌ترین فاکتور برای تقسیم‌بندی آنها نوع سیالاتی است که انتقال داده می‌شوند و بر این اساس پمپ پلیمری می‌تواند به دو دسته اصلی پمپ‌های مگنتی و شفت دار تقسیم شوند.

Report this page